Cum se ajunge - Bucureşti

RICERCA HOTEL


Arrivo
Partenza

Info:

cateva informatii practice pentru a vizita Bucuresti

Citeste »

News

Serviciul de asistenta

Serviciul de asistenta pentru clienti


Cum se ajunge

Avion
În Bucuresti există 2 aeroporturi:
Otopeni – se află la circa 17 km de capitală. Pentru a ajunge la aeroport există autobuzele liniilor 488 şi 451 care se intersectează în Piaţa Presei Libere cu liniile 131 şi 301, taxi şi maxi-taxi care ajung repede în centrul capitalei.
Baneasa – acest aeroport este folosit in majoritatea cazurilor pentru zboruri interne, dar există si unele linii internationale. Tipul de zbor: zboruri cu tarif normal, zboruri charter şi zboruri low-cost.
Zborurile sunt asigurate de către diferite companii Tarom, Alitalia, Carpatair, BLUE, etc, cu legături din Italia, Germania, Austria, Franţa, etc

Tren
În Bucureşti, există 5 gări şi anume: Gara de Nord, Gara Basarab, Gara Obor, Gara Progresul şi Gara Băneasa.
Toate aceste staţii oferă posibilitatea de a ajunge la Bucureşti, din toate direcţiile, dar numai Gara de Nord este punctul de sosire sau de pasaj pentru destinaţiile internaţionale care vin si pleacă spre Occident sau spre Orient. Această gară este şi un important nod feroviar pentru rutele internaţionale din partea de vest către cea de est a Europei.
Singurul tren direct care face legătura între Italia şi România are plecări în fiecare zi din Veneţia la ora 21:04. Există şi varianta de a face escală la Viena şi apoi să luaţi legatura către România.

Maşină & Autocar
Mergând cu maşina către România este cu siguranţă cel mai potrivit mod de a ne bucura de spectaculoasele panorame ale naturii.
Alternativa la călătoria cu maşina poate fi călătoria cu autocarul.

Companii de autocare ce efectueaza transporturi internaţionale:
Atlassib
Efectuează plecări zilnice din aproape toate oraşele din România către diverse oraşe din Italia, Germania, Franţa, Spania.
Romania (021) 3307980
Italia 0644252339
www.atlassib.ro

Eurolines 
Plecări zilnic către şi din aproape toate oraşele Europei.
tel. (+40 21) 2300370 
www.eurolines.com

Double T
Efectuează plecări zilnic către şi din Austria, Germania, Italia, Elveţia, Grecia
tel. (+40 21) 3137980
e-mail: doublet@fx.ro